De Nederlandse School in Bethesda zoekt enthousiaste leerkrachten en assistenten 

De Nederlandse School in Bethesda verzorgt lessen Nederlandse Taal en Cultuur op zaterdagochtend van 8.45 tot 11.45 uur. De leerlingen zijn verdeeld over de groepen peuters, groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs en leerjaar 1 t/m 3 van het voortgezet onderwijs. Daarnaast bieden we lessen Nederlands voor volwassenen aan. 

Voor het komende schooljaar (2021-2022) zijn we op zoek naar een een aantal enthousiaste LEERKRACHTEN en ASSISTENTEN voor de midden- en bovenbouw.

Als leerkracht moet je goed zelfstandig kunnen functioneren, kunnen werken met heterogene groepen, en vooral flexibel zijn en je snel kunnen aanpassen aan de omstandigheden. Een volledige onderwijsbevoegdheid en ervaring in het onderwijs is absoluut een pre, maar ook als je niet volledig bevoegd bent en graag komt lesgeven, horen wij graag van je.  Als assistent help je de leerkracht tijdens de les. Je helpt met het nakijken van huiswerk. Je assisteert bij het afnemen van toetsen en tijdens het werken in kleinere groepen. Je moet minstens 16 zijn en uitstekend Nederlands spreken, lezen en schrijven. 

Afhankelijk van de belangstelling hebben we mogelijk ook een vacature voor een LEERKRACHT voor de lessen aan volwassenen. 

Als je vragen hebt of ons zeer gemotiveerde en gezellige team wilt komen versterken, neem dan contact op met de directeur van de school: Martine van Meter via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / (703) 376 8518. Voor meer informatie over de school zie ook onze website www.nederlandseschoolbethesda.org